Foto: Shutterstock
Gardas pārmaiņas ēdienkartē - kartupeļu - aknu sacepums.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 gab.vārīti kartupeļi500 gaknas150 gspeķis2 ĒKsviests2 ĒKmilti2 glāzespiens1 gab.olas sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Samaļ aknas, speķi, kartupeļus.

2

No miltiem, sviesta, piena sataisa mērci, tai pievieno samalto masu, sāli, piparus, sakultu olu, visu sajauc, liek ietaukotā veidnē un cep līdz 170 grādiem sakarsētā krāsnī 40-45 minūtes

Iesūtīja: Veldre

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!