Kartupeļu, gurķu un redīsu aukstā zupa ar kūpinātu jūras asari
Foto: DELFI
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ja tev neceļas roka aukstajai zupai griezt klāt nenosakāmas izcelsmes desu, izmēģini jaunas vēsmas - auksto zupu ar kūpinātu jūras asari.

Kartupeļus un gurķus sagriež salmiņos. Redīsus sagriež plānās šķēlēs. Olas noloba un sasmalcina. Dilles un lokus sakapā.

Visas sasmalcinātās sastāvdaļas liek katlā, pievieno sinepes, sāli, citronu sulu, kvasu, aukstu kefīru un samaisa.

Lej bļodiņās, pievieno kūpinātā asara gabaliņus un bauda, piekožot rupjmaizi.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form