20Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
5 vārīti kartupeļi5 vārītas olas5 gurķi10 redīsi1 diļļu bunte1 sīpolloku bunte pēc garšassāls1 ĒKkrievu sinepes1.5 lkefīrs0.5 lkvass "Ulmaņlaiku"3 ĒKcitronu sula pēc garšaskūpināts jūras asaris
Sagatavošana
1
Kartupeļus un gurķus sagriež salmiņos. Redīsus sagriež plānās šķēlēs. Olas noloba un sasmalcina. Dilles un lokus sakapā.
2
Visas sasmalcinātās sastāvdaļas liek katlā, pievieno sinepes, sāli, citronu sulu, kvasu, aukstu kefīru un samaisa.
3
Lej bļodiņās, pievieno kūpinātā asara gabaliņus un bauda, piekožot rupjmaizi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit