Kartupeļu kotletes jeb plācenīši
Foto: Shutterstock
4.4444 9
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
2 gab.
2 gab.
2 ĒK

Kartupeļu kotletes – lēti, sātīgi un gardi. Garšos lieliski kopā ar skābo krējumu un svaigajiem salātiem.

Maizi aplej ar pienu, kartupeļus nomizo, izvāra, sastampā.

Sīpolus smalki sagriež un apcep.

Samaisa kartupeļus, sīpolus, izmērcēto maizi, olas, miltus, izkausēto sviestu.

Veido kotletes, apviļā miltos un cep sakarsētā pannā, līdz zeltaini brūnas. Var pasniegt ar zaļumiem un skābo krējumu.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form