Kartupeļu kotletes jeb plācenīši
Foto: Shutterstock
4.4444 9
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g baltmaize
baltmaize
8 gab.
8 gab. kartupeļi
kartupeļi
1 glāze
1 glāze piens
piens
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
2 gab.
2 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
 
sāls
sāls
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kartupeļu kotletes – lēti, sātīgi un gardi. Garšos lieliski kopā ar skābo krējumu un svaigajiem salātiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maizi aplej ar pienu, kartupeļus nomizo, izvāra, sastampā.

    Sīpolus smalki sagriež un apcep.

    Samaisa kartupeļus, sīpolus, izmērcēto maizi, olas, miltus, izkausēto sviestu.

    Veido kotletes, apviļā miltos un cep sakarsētā pannā, līdz zeltaini brūnas. Var pasniegt ar zaļumiem un skābo krējumu.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form