8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 gab.kartupeļi500 mlūdens2 TKcukurs2 TKsāls2 TKeļļa50 graugs2 ĒKetiķis 9% milti
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, nomazgā, novāra, nolej un sastampā.
2
Masai pievieno sāli, ūdeni, raugu (izkausētu), cukuru, eļļu un sajauc, noliek siltumā rūgt 30 minūtes.
3
Kad masa uzrūgusi, pievieno etiķi, miltus un samīca mīklu. Noliek raudzēt uz 40 minūtēm siltā vietā, pēc tam izveido kukulīšus un cep maizi, līdz tā gatava.
Iesūtīja: Arrta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit