60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1.5 kgkartupeļu biezenis2 olas700 gmaltā gaļa garšvielas2 sīpoli200 gsēnes4 tomāti4 ĒKkečups
Sagatavošana
1
Kartupeļu biezeni sajauc ar svaigām olām.
2
Čuguna pannu uzkarsē, ielej eļļu un liek kārtām.
3
Kartupeļu biezeni liek tā, lai veidotos kartupeļu biezeņa bļodiņa ar maliņām.
4
Vidū liek apceptu malto gaļu kopā ar garšvielām, sīpoliem, sēnēm, tomātiem un kečupu.
5
Pa virsu kartupeļu biezeni, pārsmērē sakultu olas dzeltenumu un liek cepeškrāsnī cepties 35 minūtes 190 grādos.
Iesūtīja: Shikone
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit