Kartupeļu - maltās gaļas sacepums
Foto: Shutterstock
4.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1.5 kg
1.5 kg kartupeļu biezenis
kartupeļu biezenis
2
2 olas
olas
700 g
700 g maltā gaļa
maltā gaļa
 
garšvielas
garšvielas
2
2 sīpoli
sīpoli
200 g
200 g sēnes
sēnes
4
4 tomāti
tomāti
4 ĒK
4 ĒK kečups
kečups
  • Gaļas sacepumi
  • Kartupeļu sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • gards kartupeļu - maltās gaļas sacepums ar sēnēm un tomātiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļu biezeni sajauc ar svaigām olām.

    Čuguna pannu uzkarsē, ielej eļļu un liek kārtām.

    Kartupeļu biezeni liek tā, lai veidotos kartupeļu biezeņa bļodiņa ar maliņām.

    Vidū liek apceptu malto gaļu kopā ar garšvielām, sīpoliem, sēnēm, tomātiem un kečupu.

    Pa virsu kartupeļu biezeni, pārsmērē sakultu olas dzeltenumu un liek cepeškrāsnī cepties 35 minūtes 190 grādos.

    Iesūtīja: Shikone

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form