Foto: Shutterstock
gards kartupeļu - maltās gaļas sacepums ar sēnēm un tomātiem.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1.5 kgkartupeļu biezenis2 olas700 gmaltā gaļa garšvielas2 sīpoli200 gsēnes4 tomāti4 ĒKkečups

Sagatavošana

1

Kartupeļu biezeni sajauc ar svaigām olām.

2

Čuguna pannu uzkarsē, ielej eļļu un liek kārtām.

3

Kartupeļu biezeni liek tā, lai veidotos kartupeļu biezeņa bļodiņa ar maliņām.

4

Vidū liek apceptu malto gaļu kopā ar garšvielām, sīpoliem, sēnēm, tomātiem un kečupu.

5

Pa virsu kartupeļu biezeni, pārsmērē sakultu olas dzeltenumu un liek cepeškrāsnī cepties 35 minūtes 190 grādos.

Iesūtīja: Shikone

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!