Kartupeļu pankūkas ar sīpolu un sodu
Foto: Veronika Ļevša
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Kad ārā līst kā no spaiņa, tad jāīsina laiks, cepot kartupeļu pankūkas. Māja ir pilna ar dūmiem, bet tas ir tā vērts!" tā recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Kartupeļu masu liek marlē un nospiež.

Masai pievieno rīvētu sīpolu, olu, miltus, sodu, sāli un piparus. Visu labi samaisa.

Pannā uzkarsē eļļu. Ar ēdamkaroti liek kartupeļu masas piciņas sakarsētā pannā, izlīdzina un cep līdz zeltainam brūnumam no abām pusēm.

Pasniedz ar skābu krējumu, brūkleņu zapti vai ābolu biezeni.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form