Kartupeļu pankūkas ar sīpolu un sodu
Foto: Veronika Ļevša
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g kartupeļi, nomizoti un sarīvēti uz smalkās rīves
kartupeļi, nomizoti un sarīvēti uz smalkās rīves
1
1 ola
ola
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
1 šķipsna
1 šķipsna soda
soda
1
1 sīpols
sīpols
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu pankūkas un plācenīši
  • Kartupeļu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Kad ārā līst kā no spaiņa, tad jāīsina laiks, cepot kartupeļu pankūkas. Māja ir pilna ar dūmiem, bet tas ir tā vērts!" tā recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļu masu liek marlē un nospiež.

    Masai pievieno rīvētu sīpolu, olu, miltus, sodu, sāli un piparus. Visu labi samaisa.

    Pannā uzkarsē eļļu. Ar ēdamkaroti liek kartupeļu masas piciņas sakarsētā pannā, izlīdzina un cep līdz zeltainam brūnumam no abām pusēm.

    Pasniedz ar skābu krējumu, brūkleņu zapti vai ābolu biezeni.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form