40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
10 gab.kartupeļi4 gab.olas2 ĒKkrējums4 ĒKrūgušpiens cukurs pēc garšassāls0.5 TKsoda pēc garšasmilti
Sagatavošana
1
Uz smalkās rīves sarīvē 10 lielus kartupeļus. Ja grib biezākas pankūkas, tad no sarīvētajiem kartupeļiem var noliet sulu, ja nē, tad nevajag. Kartupeļos iejauc 4 olas, ar krējumu sajauktu rūgušpienu, pievieno cukuru, sāli un sodu. Tad pievieno tik daudz miltu, cik biezas pankūkas vēlas.
2
Mīklu ar karoti liek karstos taukos un cep kraukšķīgas pankūkas. Tās ēd karstas ar krējumu.
Iesūtīja: J. Poikāne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit