Kartupeļu - puķkāpostu krēmzupa ar garnelēm
Foto: Shutterstock
2.3333 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kartupeļu - puķkāpostu krēmzupa ar garnelēm garšo gan maziem, gan lieliem.

Pusi uz pusi saliek katlā nomizotus, sagrieztus kartupeļus un puķkāpostus, vāra līdz izjūk un ūdens ir jau gandrīz izvārījies.

Tad sablenderē un pievieno mazliet piena un atkal sablenderē.

Pēc garšas pievieno maltu muskatriekstu, sāli, piparus un kad viss gatavs pievieno garneles.

Lai izskatītos vairāk var pievienot arī sagrieztus krabju pirkstiņus.

Super - garšo gan maziem, gan lieliem.

Iesūtīja: Infiniti

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form