Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un kausēto sieru
Foto: Shutterstock
3.5833 24
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maltās gaļas, kartupeļu un kausēta siera sacepums - un ģimene pilniem vēderiem.

Novāra ar mizu kartupeļus, nomizo. Uz pannas sacep malto gaļu (īpaši nesmalcinot, lai gaļa paliek lielākos gabaliņos) ar sakapātiem sīpoliem, rupji sarīvētiem burkāniem, paprikas strēmelītēm un tomātu pastu. Beigās pievieno sāli, piparus un ķimenes.

Liek karstumizturīgajā traukā kārtu šķēlītēs sagrieztu kartupeļu, kurus pārziež ar kausēto sieru, tad liek pusi maltās gaļas vēl kārtu kartupeļu, tad atlikušo gaļu. Pa virsu pārkaisa rīvētu sieru, pārlej mazo paciņu saldā krējumu un krāsnī iekšā uz kādām 20-25 minūtēm.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem lociņiem.

Iesūtīja: Beka

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form