Foto: Shutterstock
Kartupeļu sacepums ar sēņu mērci un sieru brangām pusdienām vai vakariņām.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

12 sēnes10 kartupeļi2 sīpoli150 gžāvēta gaļa garšvielas250 mlsaldais krējums200 gsiers

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.

2

Pannā sacep sīpolus, šampinjonus, žāvētu gaļiņu, liek cepamajā veidnē, osedz ar ~0,5cm biezām kartupeļu ripām, pārkaisa ar sāli, pārlej ar saldu krējumu, vāku virsū un sutina 30 minūtes, kamēr kartupeļi mīksti.

3

Tad pārkaisa ar sieru un cep vēl 5-7 minūtes.

Iesūtīja: Mammite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!