Kartupeļu salāti ar cauraudzīti un gurķu marinādes mērci
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8
8 kartupeļi
kartupeļi
1
1 sarkanais sīpols, sagriezts plānās šķēlēs
sarkanais sīpols, sagriezts plānās šķēlēs
120 g
120 g kūpināta cūkgaļas krūtiņa
kūpināta cūkgaļas krūtiņa
MĒRCEI
1/3 glāzes
1/3 glāzes gurķu marināde
gurķu marināde
2 ĒK
2 ĒK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
šķipsna
šķipsna malti melnie pipari
malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas dilles un pētersīļi, sīki sakapāti
dilles un pētersīļi, sīki sakapāti
1 TK
1 TK sinepes
sinepes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu salāti
  • Kartupeļu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja gadījies, ka gurķi apēsti, bet burciņā vēl palikusi marināde, nelej to ārā, bet izmanto, lai pagatavotu mērci kartupeļu salātiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus ar visu mizu novāra. Nedaudz atdzesē, nomizo, sagriež šķēlēs un liek bļodā. Pievieno sīpolus.

    Kamēr kartupeļi vārās, uzkarsētā pannā apcep kumosa lieluma šķēlītēs sagrieztu krūtiņu, līdz gaļas gabaliņi ir zeltaini un kraukšķīgi.

    Gatavo mērci, liekot visas sastāvdaļas aizskrūvējamā burciņā un sakratot.

    Pārlej mērci kartupeļiem, pievieno apceptos gaļas gabaliņus, pannā izčurkstinātos taukus un apmaisa.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form