Foto: Shutterstock
Ja gadījies, ka gurķi apēsti, bet burciņā vēl palikusi marināde, nelej to ārā, bet izmanto, lai pagatavotu mērci kartupeļu salātiem.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

8 kartupeļi1 sarkanais sīpols, sagriezts plānās šķēlēs120 gkūpināta cūkgaļas krūtiņa glāzesgurķu marināde2 ĒKbaltvīna etiķis pēc garšassāls šķipsnamalti melnie pipari pēc garšasdilles un pētersīļi, sīki sakapāti1 TKsinepes

Sagatavošana

1

Kartupeļus ar visu mizu novāra. Nedaudz atdzesē, nomizo, sagriež šķēlēs un liek bļodā. Pievieno sīpolus.

2

Kamēr kartupeļi vārās, uzkarsētā pannā apcep kumosa lieluma šķēlītēs sagrieztu krūtiņu, līdz gaļas gabaliņi ir zeltaini un kraukšķīgi.

3

Gatavo mērci, liekot visas sastāvdaļas aizskrūvējamā burciņā un sakratot.

4

Pārlej mērci kartupeļiem, pievieno apceptos gaļas gabaliņus, pannā izčurkstinātos taukus un apmaisa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!