Kartupeļu salāti ar cauraudzīti un gurķu marinādes mērci
Foto: Shutterstock
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja gadījies, ka gurķi apēsti, bet burciņā vēl palikusi marināde, nelej to ārā, bet izmanto, lai pagatavotu mērci kartupeļu salātiem.

Kartupeļus ar visu mizu novāra. Nedaudz atdzesē, nomizo, sagriež šķēlēs un liek bļodā. Pievieno sīpolus.

Kamēr kartupeļi vārās, uzkarsētā pannā apcep kumosa lieluma šķēlītēs sagrieztu krūtiņu, līdz gaļas gabaliņi ir zeltaini un kraukšķīgi.

Gatavo mērci, liekot visas sastāvdaļas aizskrūvējamā burciņā un sakratot.

Pārlej mērci kartupeļiem, pievieno apceptos gaļas gabaliņus, pannā izčurkstinātos taukus un apmaisa.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form