60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gkartupeļi2 selerijas kāti4 ĒKsagriezti loki100 mlskābs krējums1 ĒKolīveļļa pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Sālsūdenī novāra kartupeļus ar visām mizām, līdz tie mīksti. Tikmēr smalki sagriež lokus un seleriju kātus.
2
Kad kartupeļi gatavi, tiem ļauj nedaudz atdzist, apmēram 15 minūtes. Pēc tam kartupeļus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos (bet ne pārāk smalkos).
3
Bļodā sajauc skābu krējumu ar olīveļļu, pievieno selerijas un lielāko daļu lokus (daļu noglabājot salātu greznošanai), sāli pēc garšas, izmaisa.
4
Pēdējos iecilā sagrieztos kartupeļus.
5
Pasniedz, pa virsu berot lociņus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit