Ja vien vārītie kartupeļi nav pārāk mīksti, var taisīt kartupeļu salātus.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vārīti kartupeļi sīpoli etiķis eļļa frī kartupeļu garšviela ķiploki zaļumi
Sagatavošana
1
Kartupeļus sagriež ripiņās, sīpolus sagriež gredzenos.
2
Sīpolus uz pāris minūtēm ieliek etiķa marinādē, tad pieliek kartupeļiem.
3
Pārlej ar eļļu un drusku etiķi.
4
Kā garšvielu var izmantot frī kartupeļu garšvielu. Vislabāk ir maccormik, bet arī citām nav ne vainas. Un garšai var piespiest arī kādu ķiploka daiviņu. Pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: abruks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit