Kartupeļu salāti ar siļķi un marinētiem gurķiem
Foto: "Prieks gatavot"
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
480 g
480 g siļķu filejas
siļķu filejas
5
5 marinēti gurķi, vidēji lieli
marinēti gurķi, vidēji lieli
2-3
2-3 sīpoli, vidēji lieli
sīpoli, vidēji lieli
pēc garšas
pēc garšas majonēze
majonēze
2 TK
2 TK sinepes
sinepes
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • "Kreftīgie kartupeļu salāti ar siļķi un marinētiem gurķiem atgādina rasolu un būs laba alternatīva, ja vēlies izmēģināt ko jaunu vai, ja bietes nav tavs mīļākais dārzenis. Produktu sagataves var sarūpēt jau iepriekšējā vakarā, tad nākamajā dienā sastāvdaļas vienkārši būs jāsaliek kopā," teic garšīgā "Instagram" konta prieksgatavot saimniece Silva, iesakot pārbaudītu recepti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vārītos kartupeļus un marinētos gurķus sagriež kubiņos.

    Siļķu filejas noskalo aukstā ūdenī un sagriež kubiņos.

    Sīpolus sasmalcina, apcep zeltainus pannā sakarsētā eļļa un atdzesē.

    Lai sīpoli ātrāk apceptos zeltaini, tiem pievieno šķipsnu sodas.

    Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, sinepes un maltus melnos piparus pēc garšas un samaisa.

    Kartupeļu salāti ar siļķi un marinētiem gurķiem
    Foto: "Prieks gatavot"

    Ja vēlas, lai salātu garša ir maigāka, daļu majonēzes aizstāj ar skābu krējumu vai bezpiedevu jogurtu. Salātiem var pievienot arī cieti vārītas, sasmalcinātas olas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.