Kartupeļu salāti ar žāvētu desu un tomātiem
Foto: DELFI
4.6667 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kartupeļu salāti ar žāvētu desu un tomātiem.

Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos.

Pievieno smalki sagrieztus gurķus un lociņus un samaisa ar majonēzi.

Kartupeļu salātus kārto trauka vidū.

Apkārt apliek smalki sagrieztu desu, olas daiviņas, tomātu un paprikas šķēlītes.

Pasniedz.

Iesūtīja: krasotka

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form