Foto: Shutterstock
Sātīgai maltītei - kartupeļu šķēlītes saldā krējuma - siera mērcē.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi saldais krējums Dzintara klasiskais kausētais siers dilles sāls

Sagatavošana

1

Nomizotus, šķēlītēs sagrieztus kartupeļus liek cepešplātī stāvus, vienu pie otra, rindu pie rindas, un liek mērenā karstumā cepeškrāsnī ~ 200*C.

2

Kad kartupeļi pusmīksti, pārlej nedaudz salda krējuma, bet nedaudz vēlāk atlikušo saldo krējumu ar izkausētu "Dzintars" klasisko sieru, dilles, sāls un patur cepeškrāsnī, lai sacepās.

Iesūtīja: čiepux

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!