5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi saldais krējums Dzintara klasiskais kausētais siers dilles sāls
Sagatavošana
1
Nomizotus, šķēlītēs sagrieztus kartupeļus liek cepešplātī stāvus, vienu pie otra, rindu pie rindas, un liek mērenā karstumā cepeškrāsnī ~ 200*C.
2
Kad kartupeļi pusmīksti, pārlej nedaudz salda krējuma, bet nedaudz vēlāk atlikušo saldo krējumu ar izkausētu "Dzintars" klasisko sieru, dilles, sāls un patur cepeškrāsnī, lai sacepās.
Iesūtīja: čiepux
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit