Kartupeļu un biezpiena sacepums ar šķiņķi un sīpoliem
Foto: DELFI
2.5000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
14
14 vidēja lieluma kartupeļi
vidēja lieluma kartupeļi
2
2 sīpoli
sīpoli
5
5 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
1
1 paciņa biezpiena
paciņa biezpiena
1 ĒK
1 ĒK ķimenes
ķimenes
250 g
250 g kūpināts šķiņķis vai cauraudzītis
kūpināts šķiņķis vai cauraudzītis
  • Ikdienas maltītei
  • Kartupeļu ēdieni
  • Kartupeļu sacepumi
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sātīgais kartupeļu sacepums ar kraukšķīgām šķiņķa šķēlītēm vienlīdz labi garšo gan tikko no krāsns izcelts, kad to var baudīt ar skābu krējumu vai kečupu, gan nākamajā dienā, kad to, sagrieztu šķēlēs, var šķīt iekšā kā sāļo našķi, pēcāk aplaizot nošmulētos pirkstus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sastāvdaļas paredzētas standarta cepeškrāsns (60x60 cm) plātij.

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

    Kartupeļus, sīpolus un ķiplokus nomizo un sarīvē. Pavisam ātri šis darbiņš veiksies, izmantojot virtuves kombainu.

    Sarīvēto masu liek bļodā, pievieno biezpienu, sāli, piparus, ķimenes un apmaisa.

    Masu liek uz plāts un izlīdzina. Blīvi pārklāj ar šķiņķa vai cauraudzīša šķēlītēm un cep 40–50 minūtes.

    Kartupeļu un biezpiena sacepums ar šķiņķi un sīpoliem
    Foto: DELFI

    Kartupeļu un biezpiena sacepums ar šķiņķi un sīpoliem
    Foto: DELFI

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form