Kartupeļu piena zupa ar kale kāpostu un itāļu desu
Foto: Shutterstock
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kreptīga un sildoša kartupeļu un kale kāposta zupa. Sātīgumam tai pievienots ne vien saldais krējums, bet arī kreptīgas, apceptas desiņas. Var gatavot ar kupātiem vai, ja pieejamas, īstām itāļu desiņām.

Uzkarsē lielu zupas katlu un saber tajā sagrieztus kupātu gabaliņus. Desu apcep, līdz tā apbrūnējusi (aptuveni 10 minūtes). Gatavos desas gabaliņus izņem no katla un atliek vēlākam.

Pēc tam katlā apcep sakapātu sīpolu, pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, oregano un paprikas pārslas. Visu pārlej ar saldo krējumu, pienu un buljonu.

Sastāvdaļas apmaisa un vāra uz lēnas uguns, līdz kartupeļi mīksti (30 minūtes).

Pēc tam zupai pievieno piparus, sāli un saplucinātas kale kāposta lapiņas. Zupu vāra vēl 10-15 minūtes.

Kad tā gatava, zupā iemaisa apceptos desas gabaliņus.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form