Kartupeļu un redīsu salāti ar olu un lociņiem
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
150 g
150 g redīsi
redīsi
50 g
50 g sīpolloki
sīpolloki
1 gab.
1 gab. garais gurķis
garais gurķis
2 gab.
2 gab. vārītas olas
vārītas olas
3–4 ĒK
3–4 ĒK skābais krējums
skābais krējums
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
šķipsna
šķipsna cukurs
cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Kartupeļu salāti
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārša, viegla, bet tajā pašā pietiekami vērtīga pavasara maltīte ar kraukšķīgiem redīsiem un lociņiem. Salātu aizdaram – skābajam krējumam – pievieno mazliet, mazliet cukura, lai tas saspēlētos ar ņiprajiem redīsiem un sīvajiem sīpollokiem. Noderēs kā pamatēdiens vai piedeva gaļas ēdienam, ja ēdāju vairāk.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus sagriež plānās šķēlītēs. Gurķi nomizo un sagriež pusripiņās. Redīsus sagriež plānās šķēlītēs. Sīpollokus smalki sakapā. Visas sastāvdaļas ieber bļodā.

    Cieti vārītas olas noloba un sagriež plānās šķēlītēs vai sarīvē – kā vairāk tīk. Pieber pārējām sastāvdaļām.

    Bļodā pievieno krējumu, sāli, piparus un cukuru. Visu rūpīgi apmaisa. Salātus pasniedz ar kādu zaļuma zariņu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.