Kartupeļu un ziedkāposta pankūkas
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lai kartupeļu pankūkas sanāktu vēl gardākas nekā parasti, pierīvē klāt gabaliņu kraukšķīga ziedkāposta un cieto sieru. Recepti iesaka vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere.

Kartupeļus, sīpolu un ķiplokus nomizo. Uz rupjās rīves sarīvē kartupeļus, sīpolu un ziedkāpostu. Uz smalkās rīves pierīvē klāt cieto sieru un ķiplokus.

Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa visu viendabīgā mīklā.

Kartupeļu un ziedkāposta pankūkas
Foto: Privātais arhīvs

Pankūkas cep uz pannā sakarsētas eļļas, līdz tās ir zeltainas no abām pusēm.

Kartupeļu un ziedkāposta pankūkas
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form