
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 kartupeļi
kartupeļi1/4
1/4 vidēja lieluma ziedkāposts
vidēja lieluma ziedkāposts2
2 olas
olas60 g
60 g cietais siers
cietais siers2 ĒK
2 ĒK skābs krējums
skābs krējums1
1 mazs sīpols
mazs sīpols2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas1 ĒK
1 ĒK milti
milti pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipariLai kartupeļu pankūkas sanāktu vēl gardākas nekā parasti, pierīvē klāt gabaliņu kraukšķīga ziedkāposta un cieto sieru. Recepti iesaka vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kartupeļus, sīpolu un ķiplokus nomizo. Uz rupjās rīves sarīvē kartupeļus, sīpolu un ziedkāpostu. Uz smalkās rīves pierīvē klāt cieto sieru un ķiplokus.
Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa visu viendabīgā mīklā.

Pankūkas cep uz pannā sakarsētas eļļas, līdz tās ir zeltainas no abām pusēm.

Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.