Kazas piena Panna Cotta ar ceptu viršu medus ravioli, biešu-aveņu biezeni un pīlādžogām
Foto: Andrejs Drozdovs
3.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Panna Cotta
150 g
150 g kazas piens
kazas piens
30 g
30 g viršu medus
viršu medus
 
puse vaniļas pāksts
puse vaniļas pāksts
3 gab.
3 gab. bārbeļu ogas
bārbeļu ogas
10 g
10 g želatīns
želatīns
100 g
100 g grieķu jogurts
grieķu jogurts
Viršu medus ravioli
8
8 Won Ton mīklas plāksnes
Won Ton mīklas plāksnes
1 gab.
1 gab. olas dzeltenums
olas dzeltenums
80 g
80 g viršu medus
viršu medus
200 g
200 g rapšu eļļa
rapšu eļļa
Biešu - aveņu biezenis
150 g
150 g bietes
bietes
50 g
50 g avenes
avenes
25 g
25 g aveņu etiķis
aveņu etiķis
Karamelizētas pīlādžu ogas
40 gab.
40 gab. pīlādžu ogas
pīlādžu ogas
5 g
5 g viršu medus
viršu medus
1 gab.
1 gab. kanēļa standziņa
kanēļa standziņa
  • Citi saldēdieni
  • Krēmi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Helovīna ēdieni
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Slavenību receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Laba restorāna pavāra pienākums ir ik pa laikam piedāvāt saviem apmeklētājiem ko jaunu, neparastu. Šoruden 12 Rīgas restorānos varēs nogaršot pa ēdienam, kas tapa pirmajam Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saietam. Portāls "Delfi" piedāvā saviem lasītājiem iepazīties ar 12 receptēm, kurās izmantots Latvijā vākts viršu, griķu vai meža aveņu medus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Šoreiz lasītāju uzmanībai restorāna "Garāža" šefpavārs Jāņa Pečaka recepte: Kazas piena Panna Cotta, pasniegta ar ceptu viršu medus ravioli, biešu-aveņu biezeni un karamelizētām pīlādžu ogām

    Panna Cotta: 150g kazas pienu uzsilda ar 30g viršu medu, 1/2 vaniļas pāksti, 3 bārbeļu ogām, nokāš, pievieno no vaniļas pāksts izņemtās sēklas.

    Tad uzbriedina 10g želatīnu, to kausē ūdens peldē. Kazas pienam pievieno želatīnu, iemaisa 100g grieķu jogurtu, atdzesē ledusskapī.

    Viršu medus ravioli: 4 won ton mīklas plāksnes apsmērē ar 1 olas dzeltenumu, vidū klāj 80g viršu medus. Uzliek 4 atlikušās plāksnes un fritē 200g rapšu eļļā, nosusina.

    Biešu-aveņu biezenis: blenderē 150g bietes, 50g avenes, 25g aveņu etiķi, maisa caur sietu.

    Karamelizētas pīlādžu ogas: 5g viršu medu uzkarsē ar 1 kanēļa standziņu, karamelizē 40 pīlādžu ogas.

    Dekorē ar fritētām, nosusinātām salvijas lapiņām, tās apkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!

    Kazas piena Panna Cotta ar ceptu viršu medus ravioli, biešu-aveņu biezeni un pīlādžogām
    Foto: Andrejs Drozdovs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
    Lasi vēl
     

    Comment Form