
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g kefīrs
kefīrs200 g
200 g saldais krējums
saldais krējums50 g
50 g sviests
sviests500 g
500 g āboli
āboli200 g
200 g manna
manna2 gab.
2 gab. olas
olas200 g
200 g cukurs
cukurs200 g
200 g milti
milti 1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs kanēlis
kanēlisGarda kefīra - ābolu kūka ar mannu gardam našķim rudens noskaņās.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kefīrā ieber mannu, un 20 - 25 minūtes atstāj uzbriest istabas temperatūrā. Saputo olas un cukuru. Pievieno izkausētu sviestu un miltus. Masu sajauc un pievieno mannai.
Gatavu mīklu izlīdzina uz pannas, virsū sakārto ābolu šķēlītes. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes 180 - 190*C. Pēc tam aplej ābolus ar saldo kējumu, apkaisa ar cukuru un kanēli. Cep vēl 10 minūtes.
Iesūtīja: laika
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.