Kefīra - ābolu kūka ar mannu
Foto: Shutterstock
2.5098 51
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g kefīrs
kefīrs
200 g
200 g saldais krējums
saldais krējums
50 g
50 g sviests
sviests
500 g
500 g āboli
āboli
200 g
200 g manna
manna
2 gab.
2 gab. olas
olas
200 g
200 g cukurs
cukurs
200 g
200 g milti
milti
1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
 
kanēlis
kanēlis
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Garda kefīra - ābolu kūka ar mannu gardam našķim rudens noskaņās.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kefīrā ieber mannu, un 20 - 25 minūtes atstāj uzbriest istabas temperatūrā. Saputo olas un cukuru. Pievieno izkausētu sviestu un miltus. Masu sajauc un pievieno mannai.

    Gatavu mīklu izlīdzina uz pannas, virsū sakārto ābolu šķēlītes. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes 180 - 190*C. Pēc tam aplej ābolus ar saldo kējumu, apkaisa ar cukuru un kanēli. Cep vēl 10 minūtes.

    Iesūtīja: laika

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form