
Gardais kēkss ar medu un kanēli.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus un puto, līdz cukurs izkūst. Pieliek izkausētu, siltu medu un kanēli, skābo krējumu, mazliet sāls un sodu, miltus. Izmaisa.
Mīklā iecilā saputotus olu baltumus, tūlīt liek lielā kēksa veidnē, cep vidējā karstumā aptuveni stundu.
Iesūtīja: VecPoga
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.