Foto: Shutterstock
Gardais kēkss ar medu un kanēli.
75Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
250 gsviests1 glāzecukurs6 olas250 gmedus šķipsnakanēlis500 mlskābs krējums sāls1 TKsoda600 gmilti

Sagatavošana

1

Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus un puto, līdz cukurs izkūst. Pieliek izkausētu, siltu medu un kanēli, skābo krējumu, mazliet sāls un sodu, miltus. Izmaisa.

2

Mīklā iecilā saputotus olu baltumus, tūlīt liek lielā kēksa veidnē, cep vidējā karstumā aptuveni stundu.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!