Kēkss ar medu
Foto: Shutterstock
4.3333 3
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
250 g
šķipsna
1 TK
600 g

Gardais kēkss ar medu un kanēli.

Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus un puto, līdz cukurs izkūst. Pieliek izkausētu, siltu medu un kanēli, skābo krējumu, mazliet sāls un sodu, miltus. Izmaisa.

Mīklā iecilā saputotus olu baltumus, tūlīt liek lielā kēksa veidnē, cep vidējā karstumā aptuveni stundu.

Iesūtīja: VecPoga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form