75Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
250 gsviests1 glāzecukurs6 olas250 gmedus šķipsnakanēlis500 mlskābs krējums sāls1 TKsoda600 gmilti
Sagatavošana
1
Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus un puto, līdz cukurs izkūst. Pieliek izkausētu, siltu medu un kanēli, skābo krējumu, mazliet sāls un sodu, miltus. Izmaisa.
2
Mīklā iecilā saputotus olu baltumus, tūlīt liek lielā kēksa veidnē, cep vidējā karstumā aptuveni stundu.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit