Ķīnas kāpostu salāti ar krabju nūjiņām, kukurūzu un zaļumu majonēzes mērci
Foto: Shutterstock
2.5714 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kad gribas ko vieglāku, bet ar dārzeņiem par "švaku" tad īstā recepte – Ķīnas kāpostu, paprikas, kukurūzas un krabju nūjiņu salāti ar spirdzinoši svaigu zaļumu jogurta mērci.

Ķīnas kāpostu smalki sagriež. Papriku sagriež kubiņos. Krabju nūjiņas sagriež kubiņos. Visu liek bļodā. Pievieno konservētu kukurūzu un zirnīšus, kam noliets šķidrums.

Padoms: ja vēlas, lai salāti ir sātīgāki, tos var papildināt ar vārītiem rīsiem, makaroniem, kususu vai bulguru.

Gatavo mērci, majonēzei pievienojot krējumu, sāli, piparus, citronu sulu, baziliku (var izmantot arī pētersīļus, dilles vai citus zaļumus) un visu sablendējot viendabīgā konsistencē.

Padoms: svaigos zaļumus var aizstāt ar karoti pesto, ko sajauc ar pārējām mērces sastāvdaļām

Pievieno mērci salātiem, samaisa. Pārkaisa ar kapātiem lociņiem un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form