Sāļie biezpiena plāceņi
Foto: DELFI
1.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g vārītas, rīvētas bietes
vārītas, rīvētas bietes
250 g
250 g biezpiens
biezpiens
1 glāze
1 glāze milti
milti
2 gab.
2 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK skābs krējums
skābs krējums
4 gab.
4 gab. palielas ķiploka daiviņas
palielas ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Vakariņas
  • Citi ēdieni
  • Dārzeņu pankūkas un plācenīši
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Rudenīgi košu un spēcinošu biezpiena plācenīšu recepti iesaka "Tasty" lasītāja Sabīne. Viņa gatavošanā izmantojusi griķu miltus, bet derēšot arī citi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bietes sajauc ar biezpienu, piespiež ķiplokus, pievieno olas, miltus, krējumu, sāli un piparus.

    Visu samīca viendabīgā masā – cik nu vien tas vispār ir iespējams, jo ar graudainu biezpienu plācenīšu konsistence irdenāka, bet ar sapresētu viendabīgāka.

    Ar plaukstām veido plācenīšus un cep uz pannas no abām pusēm.

    Labi garšo pasniegti ar grieķu jogurtu, kam pierīvēts svaigs vai marinēts gurķis, vai arī vienkārši ar skābu krējumu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form