Ķiploku spageti ar rīvmaizi
Foto: Publicitātes foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g spageti (Māra izmantoja "Dobeles dzirnavnieka" pastu)
spageti (Māra izmantoja "Dobeles dzirnavnieka" pastu)
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
6 gab.
6 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
3 ĒK
3 ĒK rīvmaize
rīvmaize
1 šķipsna
1 šķipsna čili pārslas
čili pārslas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
svaigi pētersīļi
svaigi pētersīļi
1 ĒK
1 ĒK dārzeņu krēms ar spinātiem un pētersīļiem "Rūdolfs BIO"
dārzeņu krēms ar spinātiem un pētersīļiem "Rūdolfs BIO"
1 sauja
1 sauja Parmezāna siers (vegānai versijai var izmantot vegānu sieru)
Parmezāna siers (vegānai versijai var izmantot vegānu sieru)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Makaronu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Drēgnie un tumšie rudens vakari ir īstais laiks, kad palutināt sevi un savus mīļos, pagatavojot gardas, siltas un sātīgas vakariņas. Ēdienu blogere Māra Ziemele iesaka vienkāršu un ātro pagatavojamu pastas recepti, kuras pagatavošana neaizņems vairāk par 30 minūtēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomizo ķiplokus, tos viegli saspiežot.

    Pannā uzkarsē olīveļļu, pievieno 3 sakapātas ķiploka daiviņas, čili pārslas, sāli un rīvmaizi. Karsē masu, līdz rīvmaize kļuvusi zeltaini brūna, un noņem pannu no uguns.

    Katliņā lej ūdeni, pievieno sāli un atlikušās 3 ķiploka daiviņas. Kad ūdens vārās, pievieno pastu, un vāra tik ilgi, cik norādīts uz pastas iepakojuma.

    Kad pasta gatava, to nokāš un pārliek uz pannas pie rīvmaizes maisījuma, pievieno lielu ēdamkaroti ar dārzeņu krēmu ar spinātiem un pētersīļiem, apmaisa, un pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalcinātiem svaigiem pētersīļiem un Parmezāna sieru.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form