Ķirbju zupa
Foto: Shutterstock
4.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ķirbju biezzupa ar kausēto sieru, pasniedz ar grauzdiņiem.

Ņem lielu ķirbja šķēli un sagriež, 2 burkānus sarīvē uz rupjās rīves, 1 vidēju sīpolu vai ekvivalentu daudzumu puravu sasmalcina, vāra mazā ūdens daudzumā ar buljona kubiņu vai veģetārajām garšvielām.

Kad viss ir gatavs, sablendē un tālāk ir variācijas, klāt var likt kausēto sieru vai majonēzi/krējumu/rīvētu sieru.

Papildus tam var klāt likt smalki sagrieztu žāvētu gaļiņu vai krabju nūjas.

Ļauj uzmest no jauna burbuli, var pasniegt bez gaļas un siera, bet ar maziem grauzdiņu gabaliņiem.

Iesūtīja: Pece

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form