60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
480 gķirbji0.5 gab.citrons20 gingvers350 gcukurs30 gvalrieksti
Sagatavošana
1
Ķirbi sagriež mazos gabaliņos un ieber dziļā pannā. Izspiež citrona sulu un pievieno ķirbjiem.
2
Ingveru sīki sasmalcina un kopā ar cukuru pievieno ķirbjiem. Pannai uzliek vāku un vāra, līdz ķirbji top mīksti.
3
Noloba un sakapā valriekstus, ieber pannā bez taukvielām un viegli apgrauzdē.
4
Ja vēlas ķirbjus sasmalcina ar mikseri. Pievieno riekstus un vāra vēl 5 min.
5
Gatavo ievārījumu pilda burciņās un aizvāko.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit