Foto: Shutterstock
Neparastais ķirbju - ingvera un riekstu ievārījums, kas noteikti jāizmēģina.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

480 gķirbji0.5 gab.citrons20 gingvers350 gcukurs30 gvalrieksti

Sagatavošana

1

Ķirbi sagriež mazos gabaliņos un ieber dziļā pannā. Izspiež citrona sulu un pievieno ķirbjiem.

2

Ingveru sīki sasmalcina un kopā ar cukuru pievieno ķirbjiem. Pannai uzliek vāku un vāra, līdz ķirbji top mīksti.

3

Noloba un sakapā valriekstus, ieber pannā bez taukvielām un viegli apgrauzdē.

4

Ja vēlas ķirbjus sasmalcina ar mikseri. Pievieno riekstus un vāra vēl 5 min.

5

Gatavo ievārījumu pilda burciņās un aizvāko.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!