Ķirbju– kabaču pankūkas bez miltiem
Foto: Shutterstock
3.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Mazās, gardās ķirbju-kabaču pankūciņas bez miltiem.

Sarīvē ķirbi un kabaci (1:1) uz rupjās rīves, pieliek kapātus zaļumus, sāli, sodu, olu, pierīvē ķiplokus uz smalkās rīves.

Vairāk neko!!! Jo nebūs tā garša, ja pieliks miltus. Var pievienot ēdamkaroti kartupeļu cietes, bet ne vairāk.

Liek uz karstas pannas, kurā ir sakarsēta nedaudz eļļa, cep mazas pankūciņas, līdz tās ir zeltainas.

Pasniedz ar krējumu vai bezpiedevu jogurta-ķiploku mērci.

Iesūtīja: Agneska

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form