Foto: Shutterstock
Gardais ķirbju kēkss ar iebiezināto pienu - pārsteigums ciemiņiem.
90Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
600 gķirbji2 gab.olas(L)1 gab.iebiezināts piens bundžā60 gsviests100 gmanna1 gab.paciņa vaņiļas cukurs0.5 TKkanēlis2 TKcitronu sula1 šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Sāk ar to, ka mazā ūdens daudzumā izsutina ķirbi, lieko slapjumu nolej, pārējo sablenderē.

2

Mīkstā sviestā pa vienai iemaisa olas, pēc tam visu pārējo, ķirbi ieskaitot.

3

Lej ietaukotā veidnē, cep mērenā karstumā (es cepu 160 grādos) 1 stundu.

4

Gatavu kēksu pārlej ar cukura glazūru vai pārkaisa ar kanēļotu pūdercukuru.

Iesūtīja: snukurs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!