Ķirbju kēkss ar iebiezināto pienu
Foto: Shutterstock
3.8571 49
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardais ķirbju kēkss ar iebiezināto pienu - pārsteigums ciemiņiem.

Sāk ar to, ka mazā ūdens daudzumā izsutina ķirbi, lieko slapjumu nolej, pārējo sablenderē.

Mīkstā sviestā pa vienai iemaisa olas, pēc tam visu pārējo, ķirbi ieskaitot.

Lej ietaukotā veidnē, cep mērenā karstumā (es cepu 160 grādos) 1 stundu.

Gatavu kēksu pārlej ar cukura glazūru vai pārkaisa ar kanēļotu pūdercukuru.

Iesūtīja: snukurs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form