Ķirbju krēmzupa ar garnelēm
Foto: Shutterstock
4.1250 8
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pikanta ķirbju krēmzupa ar garnelēm.

Ķirbja mīkstumu sagriež kubiņos, sīpolu nomizo un sīki sagriež.

Katliņā uzkarsē ēdamkaroti augu eļļas un apcep sīpolus, pievieno ķirbjus un viegli apcep.

Pievieno buljonu un zem vāka vāra apmēram 20 minūtes.

Garneles noskalo un nosusina.

Čili izņem sēklas un sagriež sīkās strēmelītes.

Pannā uzkarsē atlikušo eļļu, apcep sasmalcinātus ķiplokus, līdz tie ir caurspīdīgi, pievieno garneles, sāli, piparus un izkarsē garneles aptuveni 1-2 minūtes.

Katliņa saturu sablendē, pievieno saldo krējumu un uzvāra, pievieno sāli, cukuru un piparus pēc garšas.

Zupu lej šķīvjos, virsū liek garneles, rotā ar maizes grauzdiņiem un sīki sakapātiem zaļumiem.

Iesūtīja:

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form