Foto: Shutterstock
Vienkāršais ķirbju un ābolu pudiņš.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gķirbji2 gab.āboli0.5 glāzepiens1 ĒKmanna1 ĒKcukurs1 gab.ola1 ĒKsviests

Sagatavošana

1

Ķirbjus nomizo, smalki sagriež un pienā izsautē pusmīkstus, tad pieliek ābolus un turpina sautēt , līdz ķirbji mīksti. Pievieno mannu un vāra vēl 5 minūtes.

2

Atdzesē, pieliek cukuru, olas dzeltenumu, saputotu olas baltumu, uzmanīgi samaisa, liek ar sviestu ieziestā pannā un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 35 minūtes. Pasniedz pārlietu ar kausētu sviestu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!