Ķirbju un ābolu pudiņš
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g ķirbji
ķirbji
2 gab.
2 gab. āboli
āboli
0.5 glāze
0.5 glāze piens
piens
1 ĒK
1 ĒK manna
manna
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. ola
ola
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Helovīna ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Pudiņi
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkāršais ķirbju un ābolu pudiņš.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķirbjus nomizo, smalki sagriež un pienā izsautē pusmīkstus, tad pieliek ābolus un turpina sautēt , līdz ķirbji mīksti. Pievieno mannu un vāra vēl 5 minūtes.

    Atdzesē, pieliek cukuru, olas dzeltenumu, saputotu olas baltumu, uzmanīgi samaisa, liek ar sviestu ieziestā pannā un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 35 minūtes. Pasniedz pārlietu ar kausētu sviestu.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form