40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gķirbji2 gab.āboli0.5 glāzepiens1 ĒKmanna1 ĒKcukurs1 gab.ola1 ĒKsviests
Sagatavošana
1
Ķirbjus nomizo, smalki sagriež un pienā izsautē pusmīkstus, tad pieliek ābolus un turpina sautēt , līdz ķirbji mīksti. Pievieno mannu un vāra vēl 5 minūtes.
2
Atdzesē, pieliek cukuru, olas dzeltenumu, saputotu olas baltumu, uzmanīgi samaisa, liek ar sviestu ieziestā pannā un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 35 minūtes. Pasniedz pārlietu ar kausētu sviestu.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit