Ķirbju un burkānu sautējums ar vistas fileju
Foto: Shutterstock
3.8571 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistas fileja
vistas fileja
 
ķirbja gabals
ķirbja gabals
 
burkāni
burkāni
 
paprika
paprika
 
sīpols
sīpols
 
garšvielas
garšvielas
 
liess siers
liess siers
Mērcei:
 
marinēts gurķis
marinēts gurķis
 
mārutki
mārutki
 
liesa majonēze
liesa majonēze
 
bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
 
garšvielas
garšvielas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Bagātīgs dārzeņu sautējums ar vistas fileju pasniegts ar gardu mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Burkānus notīra, sagriež ripiņās. Ķirbi nomizo, sagriež kubiņos. Sīki sasmalcina papriku un sīpolus. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos.

    Dziļā pannā lej ūdeni, pieliek 1 dārzeņu buljonu.

    Liek kārtās burkānus, vistas fileju, sīpolus, papriku, ķirbjus.

    Pārber garšvielas. Sautē, līdz dārzeņi mīksti (līdz 45 minūtēm).

    Mērcei sarīvē uz rupjās rīves gurķi, pievieno mārrutkus, lakto, majonēzi un garšvielas. Samaisa. Sautējumu liek bļodiņā, uzrīvē sieru un aplej ar mērci.

    Iesūtīja: Lelde

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form