8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpaši smeķīga ķiršu kūka ar liķieri.

200g sviesta vai margarīna saputo ar 200g cukura, 1 pac. vaniļas cukura un nedaudz sāls, pa vienai pievieno 4 olas, pa karotei pievieno 175g miltus un 75g kartupeļu cietes (var lietot tikai miltus), kam pievienota 1 tējkarote cepamā pulvera.

Ķiršiem izņem kauliņus ( var izmantot arī konservētus ķiršus, arī ievārījumu - tikai ar mazāku cukura devu), pievieno 2 ēdamkarotes ķiršu liķiera (var arī konjaciņa var vispār bez).

Cep ap 70 min pie 175 grādiem.

Iesūtīja: Ļusja

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form