70Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 gsviests vai margarīns200 gcukurs1 gab.vaniļas cukurs paciņa sāls4 gab.olas175 gmilti75 gkartupeļu milti1 TKcepamais pulveris2 ĒKķiršu liķieris ķirši
Sagatavošana
1
200 g sviesta vai margarīna saputo ar 200 g cukura, 1 pac. vaniļas cukura un nedaudz sāls, pa vienai pievieno 4 olas, pa karotei pievieno 175g miltus un 75g kartupeļu cietes (var lietot tikai miltus), kam pievienota 1 tējkarote cepamā pulvera.
2
Ķiršiem izņem kauliņus (var izmantot arī konservētus ķiršus, arī ievārījumu - tikai ar mazāku cukura devu), pievieno 2 ēdamkarotes ķiršu liķiera (var arī konjaciņa var vispār bez).
3
Cep ap 70 minūtes līdz 175 grādiem sakarsētā krāsnī.
Iesūtīja: Ļusja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit