Gardais ķiršu pīrāgs no ziemas krājumiem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. olas
olas
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
200 g
200 g skābais krējums
skābais krējums
100 g
100 g sviests
sviests
1 gab.
1 gab. vaniļas cukura paciņa
vaniļas cukura paciņa
1.5 glāze
1.5 glāze milti
milti
 
ķirši
ķirši
1 TK
1 TK kartupeļu ciete
kartupeļu ciete
 
pūdercukurs
pūdercukurs
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Līdz vasarai vēl nedaudz jāpaciešas, bet saulainas sajūtas varam radīt jau tagad. Pīrāgs ar ogām sniegs vasarīgu noskaņu, kad svaigus ķiršus baudām saules pielietajā dārzā. Izņem no saldētavas iepriekš sasaldētos ķiršus vai izmanto ķiršus no kompota. Un vasarā varēsi baudīt šo pīrāgu ar svaigām ogām. Pīrāgs lieliski garšos ar vaniļas saldējumu. Recepti iesaka gardēde Justīne Hohfelde.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķiršus pārkaisi ar kartupeļu cieti un vaniļas cukuru.

    Sviestu izkausē.

    Viegli sakul olas ar cukuru.

    Pievieno sviestu, skābo krējumu, cepamo pulveri, vaniļas cukuru un samaisi.

    Pakāpeniski pievieno miltus.

    Mīklu lej ietaukotā veidnē, izkārto ķiršus, nedaudz iegremdējot tos mīklā.

    Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 35–40 minūtes.

    Kad pīrāgs gatavs, to atdzesē un pārkaisi ar pūdercukuru.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam