Klasiskā skābu kāpostu zupa
Foto: Shutterstock
4.0833 12
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Klasiskā skābu kāpostu zupa - krietnām pusdienām vai vakariņām.

Gaļas - kaulu (pievienojot žāvētas ribas, ja ir vēlēšanās) buljonā izvāra sauju grūbu un kartupeļus.

Blakus pannā liek sautēties skābus kāpostus, kas pirms tam sagriezti.

Ja kāposti sāk piedegt, pielej ūdeni un turpina sautēt, kamēr kāposti mīksti. Ja grib, var pievienot arī tomātu mērci vai pastu.

Kāpostus pievieno buljonam ar izvārītajām grūbām un kartupeļiem.

Nedaudz pavāra, tad piespiež klāt vienu ķiploku daiviņu. Zupa ir gatava.

Iesūtīja: Trīne

Comment Form