Loading...
Sastāvdaļas

Brīvdienās un svētkos varam atļauties našķēties vairāk, un šādām reizēm lieliski piestāvēs klasiskās beļģu vafeles, kas savu izcilo garšu vēl jo vairāk pierādīs kombinācijā ar saldējuma bumbu, vaniļas mērci un svaigām ogām. Nesakiet, ka nebrīdinājām - papildporcija garantēta!

Katliņā izkausē sviestu.

Blenderī liek olas, iepriekš izkausētu sviestu, pienu un sakuļ. Pēc tam pievieno sausās sastāvdaļas - cukura, sāli, vaniļas cukuru, cepamo pulveri un vismaz 5 ēdamkarotes miltus. Turpina blendēt. Pēc nepieciešamības pievieno vēl miltus. Īsi pirms beigām pievieno rumu, kas vafelēm piešķirs papildu aromātu.

Visu kuļ, līdz izveidojas mīkla skābā krējuma konsistencē.

Sakarsē vafeļu pannu un ķeras pie cepšanas - katru vafeli cep aptuveni 1 minūti, līdz māju piepilda kārdinoši salda smarža.

Pasniedz ar karameļu mērci, ogām un/vai saldējumu. Var pārkaisīt arī ar pūdercukuru un pasniegt ar ogu mērci vai izkausētu šokolādi.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form