Klasiskās liellopa un cūkas gaļas kotletes
Foto: Shutterstock
3.3333 15
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tasty ielūkojās Latvijas kulinārijas klasisko recepšu apcirkņos un atrada šo Ņinas Masiļūnes visgardāko un sulīgāko kotlešu recepti.

Gaļu sagriež gabaliņos un samaļ gaļas mašīnā. Pievieno ūdenī vai pienā izmērcētu un nospiestu baltmaizi, sviestā nedaudz apceptu sīpolu un vēlreiz visu samaļ.

Pievieno sāli un piparus un masu kārtīgi samīca.

Ar mitrām rokām no masas izveido kotletes, apviļā rīvmaizē vai kviešu miltos un cep uz pannas sakarsētos taukos brūnas. Sākumā cep uz lielas liesmas, pēc tam liesmu samazina.

Kotletes var apcept sakarsētos taukos, tad ievietot traukā, uzlikt vāku un cepeškrāsnī karsēt 10-15 minūtes.

Kotletes pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, brūno vai balto mērci un salātiem.

Source

Tasty

Tags

Kotletes Baltmaize Cūkgaļa Liellopa gaļa Pipari Rīvmaize Sāls Sīpoli Cepšana Gaļas ēdieni Ikdienas maltītei Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Pusdienas Vakariņas vidēji
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form