Klasiskās liellopa un cūkas gaļas kotletes
Foto: Shutterstock
3.2381 21
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
275 g
275 g liellopa gaļa
liellopa gaļa
125 g
125 g cūkgaļa
cūkgaļa
70 g
70 g baltmaize
baltmaize
 
puse glāzes ūdens vai piena
puse glāzes ūdens vai piena
1-2 gab.
1-2 gab. sīpoli
sīpoli
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
 
rīvmaize vai kviešu milti
rīvmaize vai kviešu milti
 
tauki
tauki
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Tasty ielūkojās Latvijas kulinārijas klasisko recepšu apcirkņos un atrada šo Ņinas Masiļūnes visgardāko un sulīgāko kotlešu recepti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež gabaliņos un samaļ gaļas mašīnā. Pievieno ūdenī vai pienā izmērcētu un nospiestu baltmaizi, sviestā nedaudz apceptu sīpolu un vēlreiz visu samaļ.

    Pievieno sāli un piparus un masu kārtīgi samīca.

    Ar mitrām rokām no masas izveido kotletes, apviļā rīvmaizē vai kviešu miltos un cep uz pannas sakarsētos taukos brūnas. Sākumā cep uz lielas liesmas, pēc tam liesmu samazina.

    Kotletes var apcept sakarsētos taukos, tad ievietot traukā, uzlikt vāku un cepeškrāsnī karsēt 10-15 minūtes.

    Kotletes pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, brūno vai balto mērci un salātiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Kotletes Baltmaize Cūkgaļa Liellopa gaļa Pipari Rīvmaize Sāls Sīpoli Cepšana Gaļas ēdieni Ikdienas maltītei Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Pusdienas Vakariņas vidēji
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form