
Loading...
Sastāvdaļas
1-1.5 kg
1-1.5 kg cūkas šķiņķis
cūkas šķiņķis5
5 lieli sīpoli
lieli sīpoli1
1 bunte pētersīļu
bunte pētersīļu2-4 ĒK
2-4 ĒK Hmeļi-suneļi garšvielu maisījums
Hmeļi-suneļi garšvielu maisījums pēc garšas
pēc garšas sāls
sālsPopulārā šefpavāra Ērika Dreibanta iecienītākā šašlika recepte kārtējo reizi pierāda to, ka viss ģeniālais ir vienkāršs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gaļai atdala cīpslas, mīkstumu sagriež aptuveni vienāda lieluma gabaliņos un liek bļodā vai citā piemērotā traukā.
Pievieno uz smalkās rīves biezenī sarīvētus sīpolus, rupji sakapātus pētersīļus un garšvielas. Ar rokām mīca gaļu pāris minūtes, līdz tā ir sajaukusies ar marinādes sastāvdaļām.
Šašliku marinē vismaz 4–6 stundas, tad var vērt uz iesmiem un cept!
Lai labi garšo!
Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu
Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.