Klasisks cūkgaļas šašliks šefpavāra Ērika Dreibanta gaumē
Foto: Privātais arhīvs
1.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1-1.5 kg
1-1.5 kg cūkas šķiņķis
cūkas šķiņķis
5
5 lieli sīpoli
lieli sīpoli
1
1 bunte pētersīļu
bunte pētersīļu
2-4 ĒK
2-4 ĒK Hmeļi-suneļi garšvielu maisījums
Hmeļi-suneļi garšvielu maisījums
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Populārā šefpavāra Ērika Dreibanta iecienītākā šašlika recepte kārtējo reizi pierāda to, ka viss ģeniālais ir vienkāršs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļai atdala cīpslas, mīkstumu sagriež aptuveni vienāda lieluma gabaliņos un liek bļodā vai citā piemērotā traukā.

    Pievieno uz smalkās rīves biezenī sarīvētus sīpolus, rupji sakapātus pētersīļus un garšvielas. Ar rokām mīca gaļu pāris minūtes, līdz tā ir sajaukusies ar marinādes sastāvdaļām.

    Šašliku marinē vismaz 4–6 stundas, tad var vērt uz iesmiem un cept!

    Lai labi garšo!

    Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form