Klasisks cūkgaļas šašliks šefpavāra Ērika Dreibanta gaumē
Foto: Privātais arhīvs
1.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Populārā šefpavāra Ērika Dreibanta iecienītākā šašlika recepte kārtējo reizi pierāda to, ka viss ģeniālais ir vienkāršs.

Gaļai atdala cīpslas, mīkstumu sagriež aptuveni vienāda lieluma gabaliņos un liek bļodā vai citā piemērotā traukā.

Pievieno uz smalkās rīves biezenī sarīvētus sīpolus, rupji sakapātus pētersīļus un garšvielas. Ar rokām mīca gaļu pāris minūtes, līdz tā ir sajaukusies ar marinādes sastāvdaļām.

Šašliku marinē vismaz 4–6 stundas, tad var vērt uz iesmiem un cept!

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form