Kliņģeris ar augļiem un marmelādi
Foto: Shutterstock
4.0000 6
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gards svētku kliņģeris ar augļiem un marmelādi, riekstiem un rozīnēm.

Žāvētās aprikozes un marmelādi sagriež.

No uzrūgušas mīklas izveltnē taisnstūri, pārsmērē ar sviestu un uzliek pildījumu. Veido garu rulli, ap pildījumu aizlipinot mīklas malas.

Liek to uz ietaukotas plāts kliņģera veidā. Pārklāj ar dvieli un atstāj uz 30 – 40 minūtēm Tad pārsmērē ar sakultu olu un pārkaisa ar riekstiem, cep 190 *C 30 – 35 minūtēm.

Sausums un saldums atkarīgs, cik būsi dāsna ar pildījumu un sviestu.

Dekorē ar augļiem.

Iesūtīja: Bēbju mamma

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form