Vai zini, kā garšo itāliešu ēdiens grieķu stilā? Izmēģini šo recepti - 30 minūtes un vakariņas četrām personām gatava!
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gmalta cūkgaļa120 gķiršu tomāti1 Knorr Fix Spaghetti Bolognese paciņa400 gkonservēti tomāti1 sīpols10 melnās olīvas2 ĒKeļļa

Sagatavošana

1

Sīpolus sagriež strēmelēs, ķiplokus šķēlēs un ķiršu tomātus un olīvas uz pusēm.

2

Malto gaļu cep kopā ar sīpoliem un ķiplokiem, līdz tā ir apbrūnināta. Izvāra makaronus.

3

Gaļai pievieno sakapātus konservētus tomātus ar sulu.

4

Pievieno Knorr Fix Spaghetti Bolognese un pusglāzi ūdens. Visu sajauc un gatavo apmēram 10 minūtes.

5

Visbeidzot mērcei pievieno olīvas un ķiršu tomātus. Gatavo 2-3 minūtes. Pasniedz ar vārītiem makaroniem.

Padoms: Mērcei var pievienot sakapātus pētersīļus.


Ar Knorr Fix Spaghetti Bolognese tu pagatavosi izcili garšīgu un biezu Boloņas mērci. Katrā paciņā - trīs svaigi tomāti, kas tika izkaltēti un tad sajaukti ar tipiskām itāļu garšvielām, stāsta Knorr šefpavārs Pjotrs Muravski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!