Kaneloni ar malto gaļu
Foto: Knorr Fix
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maltīte četrām personām 45 minūtēs.

Sakapā ķiplokus, sagriež sīpolus kubiņos un lielā pannā cep olīveļļā. Pievieno malto gaļu. Cep, līdz gaļas sulas ir iztvaikojušas. Pievieno tomātu pastu. Pievieno garšvielas pēc garšas ar sāli un pipariem un nedaudz kaltēta oregano.

Piepilda tūbiņas ar pagatavoto gaļu. Ievieto tās siltumizturīgā traukā.

Pannā sajauc "Knorr Fix" ar 250 ml auksta ūdens, silda līdz vārīšanās temperatūrai un vāra dažas minūtes. Pārlej tūbiņas ar pagatavoto mērci. Pārkaisa ar rīvētu sieru un trauku cieši pārklāj ar alumīnija foliju.

Visu kopā cep 200 grādu temperatūrā apmēram 40 minūtes. Desmit minūtes pirms cepšanas beigām noņem foliju, lai siers varētu apbrūnināties.

Padoms: Jūs varat pārliet makaronus ar saldo krējumu, pirms tos pārkaisiet ar sieru.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form