Vienkārša recepte ātrām vakariņām Itālijas noskaņās.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gmaltā gaļa2 ķiploku daiviņas300 gspageti1 sīpols1 Knorr Fix Spaghetti Bolognese2 ĒKeļļa400 gkonservēti tomāti

Sagatavošana

1

Pagatavo makaronus pēc instrukcijas.

2

Sagriež ķiplokus un sīpolus mazos kubiņos.

3

Cep gaļu un dārzeņus, līdz tie ir apbrūnināti, apmēram 8 minūtes. Gaļai pievieno konservētus tomātus.

4

Pievieno Knorr Fix un pusglāzi ūdens. Samaisa visu un cep apmēram 10 minūtes.

Padoms: Šo itāļu pastu vislabāk pasniegt pārkaisītu ar rīvētu sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!