Foto: Shutterstock
Kokosriekstu - ķiršu kūka, lai ir ar ko ciemiņiem panašķoties.
70Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gsaldēti ķirši bez kauliņiem250 gskābs krējums100 gsviests120 gcukurs šķipsnasāls1 ola80 gmilti0.5 TKcepamais pulveris100 gkokosriekstu skaidiņas

Sagatavošana

1

Ķiršus atlaidina un nosusina.

2

Sviestu, 80 g cukura un sāli saputo. Iemaisa olu un 4 ēdamkarotes krējuma, piesijā un iemaisa miltus ar cepamo pulveri.

3

Masu liek ietaukotā veidnē ar noņemamu malu. Ķiršus sajauc ar ¼ kokosriekstu skaidiņu un pārklāj mīklai. Sakarsētā krāsnī 200*C cep 30 minūtes.

4

Pārējo krējumu sajauc ar cukuru un kokosriekstu skaidiņām. Maisījumu klāj virs ķiršiem un cep vēl 20 minūtes.

Iesūtīja: Nita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!