70Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
400 gsaldēti ķirši bez kauliņiem250 gskābs krējums100 gsviests120 gcukurs šķipsnasāls1 ola80 gmilti0.5 TKcepamais pulveris100 gkokosriekstu skaidiņas
Sagatavošana
1
Ķiršus atlaidina un nosusina.
2
Sviestu, 80 g cukura un sāli saputo. Iemaisa olu un 4 ēdamkarotes krējuma, piesijā un iemaisa miltus ar cepamo pulveri.
3
Masu liek ietaukotā veidnē ar noņemamu malu. Ķiršus sajauc ar ¼ kokosriekstu skaidiņu un pārklāj mīklai. Sakarsētā krāsnī 200*C cep 30 minūtes.
4
Pārējo krējumu sajauc ar cukuru un kokosriekstu skaidiņām. Maisījumu klāj virs ķiršiem un cep vēl 20 minūtes.
Iesūtīja: Nita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit