Auzu pārslu biezputra ar kokosriekstu pienu
Foto: Vida Press
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Klasisko brokastu ēdienu auzu pārslu putru var gatavot dažādi - vieni to vāra pienā, citi - ūdenī, vēl citi vienkārši pārlej ar karstu ūdeni un uzbriedina. Piedāvājam vēl kādu variantu - vārīt kokosriekstu pienā, papildinot ar svaigu ingveru un, piemēram, grilpannā ceptiem ananasiem. Sāc dienu citādi!

Katliņā lej kokosriekstu pienu un ūdeni, uzkarsē un pievieno auzu pārslas. Maisot uzvāra, līdz pārslas uzbriedušas.

Ananasa šķēles no vienas puses pārkaisa ar cukuru. Uzkarsē grilpannu un kārto tajā ananasu ar cukuroto pusi uz leju. Cep pāris minūtes, tad apgriež un apcep no otras puses.

Pasniedzot putru, tai pārkaisa smalki sakapātu ingveru, rīvētu laima miziņu un pārlej ar kļavu sīrupu.

Ceptās ananasu šķēles sagriež četrās daļās un pasniedz kopā ar auzu pārslu biezputru.

Comment Form