Konjaka trifeles ir ļoooti dekoratīvas, tumši brūnas ar zaļu rotājumu, garšīgas, ar jūtamu rūgtumu un konjaka garšu.

Šokolādi sasmalcina un ūdenspeldē izkausē.

Sviestu saputo, pakāpeniski iemaisa cukuru, kakao, šokolādi un mandeles, pašās beigās esenci un konjaku. Liek ledusskapī uz 2 - 3 stundām.

Masu pilda špricē ar zvaigžņveida uzgali un uz emaljētas paplātes (vai mazās papīra kēksa formiņās) spiež nelielas rozetītēs, kuras apkaisa ar pistācijām. Ledusskapī atdzesē un uzglabā ledusskapī slēgtā traukā (starp kārtām liek foliju).

Iesūtīja: Inga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!