Avenes sīrupā
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
avenes
avenes
800 g
800 g cukurs
cukurs
500 ml
500 ml ūdens
ūdens
  • Dažādi
  • Sīrupi
  • Pasaules Virtuve
  • Sena un vienkārša recepte aveņu iekonservēšanai ziemai – avenes cukura sīrupā. Rezultātā iegūsi ne vien ieburkotas ogas, bet arī aveņu sīrupu, ko izmantot kokteiļiem, pankūkām vai citiem kārumiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Svaigas, nebojātas avenes saber tīrās burciņās.

    No ūdens un cukura pagatavo cukura sīrupu – karsē uz lēnas uguns, līdz cukura kristāli izkusuši. Sīrupu atdzesē.

    Pārlej avenes ar atdzesēto sīrupu. Burciņas noslēdz un saliek karstā ūdenī (ap 80 grādu) un sterilizē 15 minūtes.

    Pēc tam burciņas glabā tumšā un vēsā vietā.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form