Konservēti ķiploku kabači
Foto: Shutterstock
3.5000 6
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
6 kg
6 kg kabači
kabači
300 g
300 g etiķis 9%
etiķis 9%
300 g
300 g ķiploki
ķiploki
400 ml
400 ml eļļa
eļļa
4 ĒK
4 ĒK sāls
sāls
8 ĒK
8 ĒK cukurs
cukurs
  • Marinēšana
  • Pasaules Virtuve
  • Ķiploku kabači - ziemas piedevu krājumam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķiplokus sakapā (es spiežu ar ķiplokspiedi), sajauc ar sāli, cukuru, eļļu, etiķi un pārlej kabačiem, kas sagriezti kubiņos vai nelielās ripiņās.

    Atstāj sasuloties aptuveni stundu.

    Blīvi sapilda puslitra burkās un pasterizē 20 minūtes.

    Iesūtīja: vinčiks

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form