Foto: Shutterstock
Ļoti skaisti un gardi ezīši no kotletes, omletes un baltmaizes.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gmalta gaļa2 gab.olas1 ĒKmilti piens maize pipari lapu salāti

Sagatavošana

1

No maltās gaļas, olas un miltiem pagatavo kotlešu mīklu.

2

Liek uz pannas cepties kotletes tās ir nedaudz augstākas nekā parastās kotletes un vienā galā līdzinās plakanam ezīša purniņam.

3

Kotleti apcep no abām pusēm un noņem no pannas.

4

No kotletes veido ezīša formu tā - kažociņu izveido no maziem, iepriekš izceptas omletes gabaliņiem.

5

Pēc tam kārta adatām - iepriekš apceptiem sīkiem baltmaizes gabaliņiem, ko iesprauž omletē. Actiņu un purniņa vietā iesprauž melnos piparus.

6

Nobeigumā ežus uzsēdina uz salātu lapām!

Iesūtīja: Ramona (tea)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!