45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gmalta gaļa2 gab.olas1 ĒKmilti piens maize pipari lapu salāti
Sagatavošana
1
No maltās gaļas, olas un miltiem pagatavo kotlešu mīklu.
2
Liek uz pannas cepties kotletes tās ir nedaudz augstākas nekā parastās kotletes un vienā galā līdzinās plakanam ezīša purniņam.
3
Kotleti apcep no abām pusēm un noņem no pannas.
4
No kotletes veido ezīša formu tā - kažociņu izveido no maziem, iepriekš izceptas omletes gabaliņiem.
5
Pēc tam kārta adatām - iepriekš apceptiem sīkiem baltmaizes gabaliņiem, ko iesprauž omletē. Actiņu un purniņa vietā iesprauž melnos piparus.
6
Nobeigumā ežus uzsēdina uz salātu lapām!
Iesūtīja: Ramona (tea)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit