Krāsainais dārzeņu sacepums ar malto gaļu un sieru
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sulīgs dārzeņu, siera un maltās gaļas sacepums, kas ar savu dzīvespriecīgo krāsu salikumu priecēs acis jau gatavošanas procesā. Recepti iesaka Everita Sāra Strazdiņa.

Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.

Krāsainais dārzeņu sacepums ar malto gaļu un sieru
Foto: Privātais arhīvs

Kabačus sagriež ripās. Tomātus sagriež šķēlēs. Sīpolus nomizo, sagriež ripās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku ripās, bet apakšējo un augšējo daļu sagriež kubiņos. Sieru sarīvē.

Pannā uzkarsē eļļu, apcep malto gaļu 5-7 minūtes, pievieno sāli, piparus un samaisa.

Krāsainais dārzeņu sacepums ar malto gaļu un sieru
Foto: Privātais arhīvs

Uz plāts liek kabaču ripas, tad sīpolu ripas, tomātu šķēles, malto gaļu un paprikas gredzenus. Visu pārkaisa ar sieru.

Krāsainais dārzeņu sacepums ar malto gaļu un sieru
Foto: Privātais arhīvs

Liek cepties uz aptuveni 30 minūtēm.

Krāsainais dārzeņu sacepums ar malto gaļu un sieru
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form