
Sulīgs dārzeņu, siera un maltās gaļas sacepums, kas ar savu dzīvespriecīgo krāsu salikumu priecēs acis jau gatavošanas procesā. Recepti iesaka Everita Sāra Strazdiņa.
Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.

Kabačus sagriež ripās. Tomātus sagriež šķēlēs. Sīpolus nomizo, sagriež ripās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku ripās, bet apakšējo un augšējo daļu sagriež kubiņos. Sieru sarīvē.
Pannā uzkarsē eļļu, apcep malto gaļu 5-7 minūtes, pievieno sāli, piparus un samaisa.

Uz plāts liek kabaču ripas, tad sīpolu ripas, tomātu šķēles, malto gaļu un paprikas gredzenus. Visu pārkaisa ar sieru.

Liek cepties uz aptuveni 30 minūtēm.

Lai labi garšo!